Strøm til privat

Få bæredygtig strøm til dit hjem –  bestil din elaftale herunder

Hvilken elaftale hos iwatt er bedst?

Når du skal bestille strøm til din bolig, er der flere ting du skal tage højde for.

Dine behov og individuelle præferencer er nødvendigvis ikke de samme, som hos andre. Der er mange faktorer, som kan have større indvirkning på kWh forbruget i hjemmet fx størrelse på boligen, isolering, andre varmekilder og hvor mange familiemedlemmer, som bor på adressen.

Derfor har vi hos iWatt 3 forskellige typer elaftaler, så du som el-kunde helt selv kan vælge, hvad du synes passer dig bedst.

Men hvordan ved jeg hvilken elaftale jeg skal vælge?

Det er helt op til dig. Du kan læse mere herunder omkring hvilken elaftale vi synes passer bedst til hvilke profiler.

Har du brug for at drøfte, hvad der passer til dit behov, så er de søde folk i kundeservice altid klar på mail kundeservice@iWatt.dk eller telefon 81108110.

Vi har flere forskellige typer pakker

Hos iWatt tilbyder vi tre forskellige elaftaler. Det betyder, at du som forbruger selv kan finde ud af hvilket produkt der passer bedst til dig og dit forbrug. Uanset om du er til tryghed og vælger fastpris, er den lidt mere risikovillige og vælger de variable timepriser, eller tager en kombination af de to produkter.

Vest
Øst

Fast

148

Øre/kWh inkl. moms

Variabel

95

Øre/kWh inkl. moms

Overstående er den daglige gennemsnitspris pr. time. Prisen er  inkl. fast tillæg på 25 øre. Prisen følger timeprisen på den nordiske elbørs Nordpool.

Det populære valg

Kombi

124

Øre/kWh inkl. moms

Fast

148

Øre/kWh inkl. moms

Elaftale med klimavenlig strøm med et tillæg på 22,5 øre pr. kWh inkl. moms + transport og afgifter. 45,- kr./md + forbrug.

Variabel

94

Øre/kWh inkl. moms

Overstående er den daglige gennemsnitspris pr. time. Prisen følger timeprisen på den nordiske elbørs samt et fast tillæg +25 øre.

Det populære valg

Kombi

124

Øre/kWh inkl. moms

Elaftale med klimavenlig strøm med et tillæg på 22,5 øre pr. kWh inkl. moms + transport og afgifter. 45,- kr./md + forbrug.

Hvordan vil du afregnes?

Hos iWatt har du flere muligheder for at blive afregnet. Vi vil gøre det så nemt som muligt for alle vores kunder, og på den måde sikre at du bliver afregnet på lige netop den måde som du gerne vil.

Derfor kan du betale med både MobilePay, betalingsservice eller indbetalingskort. Du kan helt selv bestemme. Det bliver ikke mere nemt og simpelt.

Du kan blive afregnet både månedligt, pr. kvartal eller halvårligt, alt efter hvilket behov du netop står med.

Måneds-afregning koster 10 kr. pr. måned.

Kvartals-afregning koster 0 kr. pr. måned.

Halvårs-afregning sparer du 10 kr. pr. måned

Vi råder selvfølgelig altid til at du tager halvårsafregningen, da du kan spare penge i det lange løb. Men det er helt op til dig, hvad du synes er bedst.

Har du elbil?

Kan jeg få ladeboks hos iWatt? Ja selvfølgelig kan du det!

Med den grønne omstilling i stærk udvikling i Danmark, så vil der kun komme flere elbiler på vejene.

Derfor kan du selvfølgelig købe ladebokse hos iWatt når du skriver dig op til en elaftale.

Du kan læse mere herunder om hvordan ladebokse hos iwatt fungerer.

Hvem er iWatt?

iWatt er et elselskab, der gør op med de store el-leverandører, og så er vi ret stolte af, at vi har den første kvindelige CEO for et elselskab i Danmark. Vi er et elselskab, som kun indkøber grøn strøm til vores kunder, og går store længder for at opnå tilfredshed for vores kunder. iWatt udvikler hele tiden på at du som kunde har det godt og bekvemt ved vores elaftaler og ekstraydelser. Du kan herunder læse mere omkring, hvem vi er og hvad iWatt står for.

Overvejer du solceller?

Hos iWatt går vi meget op i den grønne omstilling. Du kan derfor få solceller til dig tag som en ekstra fordel ved at have en elaftale hos iWatt. 

Solceller hos iWatt er en god idé til den prisbevidste forbruger, som gerne vil spare penge på lang sigt. Du kan nemlig blive selvforsynende i perioder med din egen strøm, så du ikke er fuldt afhængig elnettets markedspriser.

Hos iWatt går vi store længder for vores el-kunder, så du kan selvfølgelig altid ringe eller skrive hvis i har nogen som helst spørgsmål omkring solceller eller andet.

Vi vil med glæde hjælpe jer godt på vej.

Det er pålagt alle el-leverandører at opkræve elafgift til staten samt transportbidrag til det net-selskab, som ejer ledningsnettet i dit område. Beløbet vil være det samme, uanset hvilken el-leverandør du vælger. For en gennemsnitshusstand ligger det de fleste steder i niveauet 150-180 øre pr. kWh.