Bestilling af strøm med velkomstgave

INDKØBSPRIS MINUS 5 ØRE/KWH

Tilbud 6 mdr.

De første 6 mdr:

Efter de 6 mdr.

Efter 6 mdr. skifter din aftale til:

Sådan fungere det:

Vi ønsker at gøre det så nemt og fordelagtigt som muligt for dig at være kunde hos os.

Tilmeld dig i dag og begynd at spare på dine elregninger med det samme!

Hvorfor vælge os?

Vi betaler 5 øre pr. kWh fordi vi tror på, at du vil sætte pris på vores service og blive hos os i mange år. Vores mål er at tilbyde dig konkurrencedygtige priser og en enkel, gennemsigtig aftale uden skjulte gebyrer.

Jannik Nielsen
Meget glad kunde med en airfryer
Læs mere
De kørte en kampagne med en airfryer, vi var lige flyttet i lejlighed og manglede en eludbyder. Vi kiggede lidt på priserne og kunne se at iwatt’s priser så fine ud og vi oveni købet kunne få en airfryer. 7 dage efter vi havde betalt vores første regning fik vi vores airfryer, dog havde vi lidt spørgsmål til acontoregningen. Emil fra kundeservice forklarede os det så vi kunne forstå det og nu her 3 måneder senere køre alt stadigvæk præcis som Emil havde fortalt og med de priser vi blev lovet. Vi kan kun varmt anbefale Iwatt herfra. Vi er meget glade kunder og min kæreste er også meget glad for sin nye airfryer. 😅
Charlotte Rasmussen
Fantastisk kundeservice som står klar…
Læs mere
Fantastisk kundeservice som står klar til at hjælpe og som gerne er med på at finde en løsning.
Daniel
Super god kundeservice og meget venlige…
Læs mere
Super god kundeservice og meget venlige til at besvare spørgsmål omkring min elregning. Og så får man ovenikøbet en airfryer med oveni! Kan klart anbefales!
Helle
God kundeservice
Læs mere
Billigere end mit tidligere selskab og så med fin velkomstgave 🙂 Tak!
Anne
Troværdig, pålidelig og fantastisk kundeservice
Læs mere
Jeg bestilte et godt tilbud hos Iwatt, det tog ingen tid på deres hjemmeside, og alt er bare forløbet sig fuldstændig som det skulle! få gange har jeg skulle have fat i kundeservice og her blev jeg meget overrasket, jeg fandt lyn hurtigt et telefon og kunne komme i telefonisk kontakt med firmaet. Jeg føler mig meget tryg i dette selvskab som aldrig har forsøgt at oversælge mig et andet produkt end det jeg selv ønskede. Pålidelige og troværdige må være kende tegne hos Iwatt som får min største anbefaling.